Belazu Truffel & Artisjok Pesto
Artisjokken en 2 jaar oude Parmigiano Reggiano worden gemengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper om deze fantastische smaak te geven aan de pesto.
Gebruik hem om wat meer pit toe te voegen aan je vlees, groenten, soepen en stoofschotels. Ook een goede combinatie met asperges of door je aardappelpurree.
Meng het met paneermeel als vulling voor portobello of gebraden kip. En wat dacht je van een vers gebakken broodje, besmeren met de tapenade en aftoppen met verse serrano ham en walnoten? Kortom; te lekker en eindeloos mee te variëren.
Wil je meer van onze producten weten? Heb je specifieke vragen over allergenen in onze producten?
Vul en contactformulier in, bel naar onze winkel of stuur gewoon een mailtje naar info@wijnenspijsheerenveen.nl en wij hopen dat je we je vragen kunnen beantwoorden.
Een groot deel van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte en daardoor niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten voor kunnen komen.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!