Mild klimaat dat wordt beïnvloed door de Adriatische Zee. De bodem bevat klei, kalksteen en zand. De in suiker vergiste rijpe kersen worden in de oogsttijd aangevuld met de most van lokale blauwe druiven. Een tweede vergisting volgt en de “wijn” rijpt aansluitend enkele maanden voordat hij gebotteld wordt.
Een bijzondere zoete rode wijn, met paarse schitteringen en een herkenbaar aroma van kersen en rijpe
bramen.
Een bijzondere combinatie met amarenen-ijs of chocolade, maar ook inzetbaar bij harde kazen. Combineer hem bijvoorbeeld met onze Beemster Klassiek of onze Italiaanse nougat met amarene kers!
Sangiovese, montepulciano
Deze bijzondere bevanda aromatizzata is gebaseerd op een recept uit de 19e eeuw van oma Amato. Het mag officieel geen wijn heten, omdat wijn in principe niet gemaakt mag worden van vergist
druivensap.
Wil je meer van onze producten weten? Heb je specifieke vragen over allergenen in onze producten?
Vul en contactformulier in, bel naar onze winkel of stuur gewoon een mailtje naar info@wijnenspijsheerenveen.nl en wij hopen dat je we je vragen kunnen beantwoorden.
Een groot deel van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte en daardoor niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten voor kunnen komen.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!