Cabriz Tinto uit Dão, Portugal
Een klimaat met warme zomers en koude winters. De bodems bestaan uit graniet, met een bovenlaag van grind en klei.
De druiven (alfrocheiro, tinta roriz, touriga nacional) worden bij aankomst in de kelder direct ontsteeld en licht gekneusd. Na de vergisting rijpt de wijn zes maanden in eikenhouten vaten.
Levendig en elegant met rijpe rode en donker bessen, zoete kruiden, bescheiden hout en een verrassende frisheid.
Licht gekoeld heerlijk als borrelwijn, bij charcuterie en of bij gerechten met rood vlees of gevogelte.
Wil je meer van onze producten weten? Heb je specifieke vragen over allergenen in onze producten?
Vul en contactformulier in, bel naar onze winkel of stuur gewoon een mailtje naar info@wijnenspijsheerenveen.nl en wij hopen dat je we je vragen kunnen beantwoorden.
Een groot deel van onze producten zijn vrij van allergenen, maar wij moeten jullie wel laten weten dat wij werken in 1 bedrijfsruimte en daardoor niet kunnen garanderen dat er sporen van alle allergenen in onze producten voor kunnen komen.
Wil je hier meer informatie over 1 of meerdere van onze producten? Vul ons contactformulier in en we zoeken het zo snel mogelijk voor je uit!